Membrii Bordului

United by Music - Joris van Wijngaarden

Joris van Wijngaarden

Co-Fondator - United by Music Romania

Joris Van Wijngaarden este fondatorul Fundației United by Music din România. Un fost director financiar al Carante Groep, organizație olandeză în domeniul sănătății, el a dezvoltat conceptul United by Music cu cântăreața americană Candye Kane și a lansat organizația în 2005. Sub conducerea lui Joris, organizația din Europa a crescut și a dezvoltat oportunități de învățare în domeniul muzicii pentru a spori performanțele trupelor muzicale, compuse din persoane cu dizabilități.

Olcsvári Tünde

Președinte - United by Music Romania

Nu neapărat acele persoane sunt fericite și împlinite care dețin cele mai bune lucruri, dar cei care pot obține cel mai bune din tot ceea ce au.

Dacă renunțăm la obiceiul de a asculta muzica în mod pasiv și suntem gata să acordăm atenție muzicienilor talentați cu dizabilități, prin observarea și cunoașterea conținutului interior al muzicii mesajul va răsuna în inimile noastre ca o simfonie tăcută. Dacă cântăm împreună, cu ajutorul muzicii vom fi în stare să reînviem cântecul minunat al creației, scânteia focului divin. În acest fel vom crea o legătură onestă între om și om, care este dorința fiecărei persoane. Împreună dorim să ne apropiem de starea în care simțim cu adevărat că distanța dintre mine și semenii mei scade și, într-un final, vom crea ceva valoros pentru noi înșine și pentru comunitățile noastre, ceea ce este plăcut lui Dumnezeu.

United by Music - Olcsvári Tünde
United by Music Romania - Makkai Péter

Péter Makkai

Vicepreședinte - United by Music Romania

Pentru mine, United by Music este dezvoltarea și întreținerea talentul muzical al persoanelor cu dizabilități.
Cântecul lui Bródy János a formulat cel mai bine misiune a noastră:

Suntem toți vizitatori pe această planetă,
Dacă murim, cine știe ce vom lăsa după noi
Să-i învățăm pe copiii noștri cântecul dragostei
Câte persoane, atâta lumi minunate.

Suntem cu toții diferiți
Deși avem caracteristici comune
Suntem cu toții diferiți
Este bine că avem câteva melodii comune.

Banga Erzsébet

Secretar - United by Music Romania

Toți avem obligația de a descoperi și de a observa latura puternică a oamenilor din jurul nostru. (Reuven Feuerstein).

Dar putem face și mai mult, putem înfrumuseța momentul ajutând, sprijinind și încurajând talentele oamenilor din jurul nostru.

United by Music - Banga Erzsébet
United by Music Romania - Luiza Zan

Luiza Zan

Președinte de onoare - United by Music Romania

Luiza Zan a studiat canto clasic timp de 9 ani, urmând cursurile Liceului de Artă din Piatra Neamţ și pe cele ale Universităţii de Arte Iași. Artista s-a implicat de-alungul timpului în proiecte muzicale, aceasta considerându-se muzician, nu solistă într-o trupă.

Orosz Anna

Proiect manager - United by Music Romania

După mulți ani de muncă în presă și în sectorul privat, am acceptat o mare provocare: am decis să servesc sectorul civil, pentru că aici este cea mai mare nevoie de muncă devotată și perseverentă. Scopul meu este de a crea formații muzicale în România, care sunt alcătuite din persoane cu dizabilități, dar publicul va asculta și va aplauda cu același entuziasm.

United by Music - Orosz Anna

Trupe și artiști + Shop

Instagram

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim serviciile noastre. Cu utilizarea serviciilor noastre ne permiteți să folosim cookie-uri.
Mai multe informații Accept Ieșire