Misiunea și viziunea organizației

Misiune

Misiunea United by Music este de a oferi cursuri de muzică pe tot parcursul anului și spectacole muzicale pentru persoanele talentate cu dizabilități. United by Music le oferă oportunități de a-și dezvolta talentul muzical și de a-și împărtăși acest talent cu publicul larg. În plus, beneficiarii vor avea șansa de a-și demonstra curajul, de a-și face noi prieteni și de a avea experiența de a fi acceptați.

Viziune

Scopul final al United by Music este de a ajuta persoanele cu dizabilități să fie productive și respectate în societate la scară largă. Acest scop este bidirecțional: pe de o parte, United by Music dorește să îmbunătățească calitatea vieții artiștilor, oferindu-le noi oportunități, pe de altă parte, United by Music dorește să conteste atitudinea publicului față de persoanele cu dizabilități intelectuale, demonstrând talentele lor.

Principii

Principiile pe baza cărora United by Music s-a înființat și care trebuie să continue să ghideze funcționarea și extinderea mișcării globale includ următoarele:

  • A. Deși persoanele cu dizabilități intelectuale pot avea anumite limite, toți au propriile abilități și talente personale, iar aceste talente ar trebui valorificate. Toți ar trebui să aibă șansa de a-și dezvolta talentul și de a împărtăși cu ceilalți.
  • B. Persoanele cu dizabilități intelectuale pot, cu instruire și încurajare corespunzătoare, să se bucure, să învețe și să beneficieze de participarea la spectacole muzicale.
  • C. Formarea continuă și îndrumarea profesorilor de muzică este esențială pentru dezvoltarea abilităților muzicale.
  • D. Persoanele cu dizabilități intelectuale beneficiază din punct de vedere mental și social de participare la United by Music. Artiștii, publicul și comunitatea în general sunt uniți într-un mediu familiar, unde egalitatea, respectul și acceptarea sunt principii de conduită.
  • E. Artiștii de la United by Music trebuie să îndeplinească anumite cerințe de eligibilitate. Ei trebuie să aibă suficient talent muzical, confirmat de un muzician profesionist.
  • F. Toate persoanele din organizație sunt considerate egali. Toți avem aceeași drepturi și aceeași responsabilități, pentru că toți suntem ființe umane.

Trupe și artiști + Shop

Instagram

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim serviciile noastre. Cu utilizarea serviciilor noastre ne permiteți să folosim cookie-uri.
Mai multe informații Accept Ieșire